Frokost Menu
Kom forbi til frokost
Mandag Lukket
Søndag , Tirsdag, Onsdag kl. 11.30 – 15.00 ( sidste bestilling kl. 14.45 )
Torsdag – Lørdag Kl. 11.30 – 1600( sidste bestilling kl. 15.45 )
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Frokost anretning
Gammeldags Modnet Sild med Karrysalat & Løg
Koldrøget Laks & Dilddressing
Kogte Æg med Håndpillede Rejer & Mayonnaise
Bondestuens lune Æbleflæsk med Timianbacon
Klassisk Tartelet med Høns i Asparges
249,- per person
Skal bestilles af hele bordet
Bestilles minimum 1 time før køkkenet lukker
BONDESTUENS KLASSISKE SMØRREBRØD
Den Gode Sild
89,-Gammeldags modnet sildefilet på rugbrød. Serveres med kogt æg, karrysalat, kapers og rødløg
Æg & Håndpillede Rejer
99,-Serveres på rugbrød med kogt æg, håndpillede rejer og mayonnaise
Pandestegt Skærisingfilet
99,-Serveres på rugbrød med remoulade & citron
Pandestegt Skærisingfilet med Håndpillede Rejer
129,-Serveres på rugbrød med mayonnaise og citron
Roastbeef
89,-Stegt af kalveinderlår. Serveres på rugbrød med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
Røget Laks med Dilddressing
99,-Skiver af koldrøget laks på rugbrød. Serveres med dilddressing
Dyrlægens Natmad
89,-Leverpostej og saltkød på rugbrød med rå løg, sky og karse
Hønsesalat i Sennepsmayonnaise dressing
129,-Serveres med smørristet rugbrød, svampe og peberbacon fra Nr. Søby slagteren
Bondestuens lune Æbleflæsk
89,- Serveres med rugbrød, smør og timianbacon fra Nr. Søby slagteren
Gammelost
89,-Serveres på rugbrød med fedt, sky, rå løg og sennep.
BONDESTUENS KLASSISKE FROKOSTRETTER
Klassiske Tarteletter
Høns i asparges i festtartelet
1 stk. 50,- 2 stk. 95,- 3 stk. 129,-
Pariserbøf
189,-Hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme. Tilkøb ekstra blomme 10 kr. Ønsker du et spejlæg - 20kr.
Bondestuens Stjerneskud
239,-Serveret på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing
Fynsk Æggekage
pr. person 189,-Ad lib. 239,-
Min. 2 personer.
Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg