Frokost Menu
Kom forbi til frokost
Mandag Lukket
Søndag , Tirsdag, Onsdag kl. 11.30 – 15.00 ( sidste bestilling kl. 14.45 )
Torsdag – Lørdag Kl. 11.30 – 1600( sidste bestilling kl. 15.45 )
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Frokost anretning
Gammeldags Modnet Sild med Karrysalat & Løg
Koldrøget Laks med Rygeostcreme & Radise
Kogte Æg med Håndpillede Rejer & Mayonnaise
Svinemedaljon a la Creme og Agurkesalat
Klassisk Tartelet med Høns i Asparges
249,- per person
Skal bestilles af hele bordet
Bestilles minimum 1 time før køkkenet lukker
BONDESTUENS KLASSISKE SMØRREBRØD
Den Gode Sild
95,-Gammeldags modnet sildefilet på rugbrød. Serveres med kogt æg, karrysalat, kapers og rødløg
Æg & Håndpillede Rejer
99,-Serveres på rugbrød med kogt æg, håndpillede rejer og mayonnaise
Pandestegt Skærisingfilet
99,-Serveres på rugbrød med remoulade & citron
Pandestegt Skærisingfilet med Håndpillede Rejer
129,-Serveres på rugbrød med mayonnaise og citron
Kartoffelmaden
95,-Skiver af kogte kartofler på smurt rugbrød med mayonnaise, purløg og ristet løg
Roastbeef
95,-Stegt af kalveinderlår. Serveres på rugbrød med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
Rullepølse
95,-Serveret på smurt rugbrød med rødløg, sky og karse
Hønsesalat
95,-Serveres som smørrebrød på rugbrød med svampe og peberbacon fra Nr. Søby slagteren
Gammelost
95,-Serveres på rugbrød med fedt, sky, rå løg og sennep.
Smørrebrødshapser minimum 2 personer.
195 pr. persKøkkenets 4 udvalgte smørrebrød serveret i hapseform
BONDESTUENS KLASSISKE FROKOSTRETTER
Klassiske Tarteletter
Høns i asparges i festtartelet
1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 135,-
Pariserbøf
195,-Hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme. Tilkøb ekstra blomme 10 kr. Ønsker du et spejlæg - 20kr.
Mørbradbøf a la creme
149,-3 stk. Svinemedaljons i champignons a la creme, toppet med hakket rødløg og persilledrys. Agurkesalat á part
Bondestuens Stjerneskud
245,-Serveret på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing
Fynsk Æggekage
pr. person 195,-Ad lib. 245,-
Min. 2 personer.
Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg