Frokost Menu
Kom forbi hver dag til frokost
Kl. 11.30 – 14.00 (sidste bestilling kl. 14.00)
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 5 personer eller derover forudbestille maden. Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle <3
Bondestuens frokostbord – til alle ved bordet – 249,- pr. ps.
Gammeldags modnet sild med karrysalat og rå løg
Koldrøget laks med peberrodssalat med æble
Kogte æg og håndpillede rejer med citronmayonnaise
Lun æbleflæsk med timianbacon fra Nr. Søby slagteren
Tarteletter med høns i asparges
BONDESTUENS KLASSISKE SMØRREBRØD
Sild
89,-Gammeldags modnet sildefilet på rugbrød. Serveres med kogt æg, karrysalat, kapers og rødløg
Æg & Håndpillede Rejer
99,-Serveres på rugbrød med kogt æg, håndpillede rejer og citronmayonnaise
Pandestegt Rødspætte
99,-Serveres på rugbrød med remoulade & citron
Pandestegt Rødspætte med Håndpillede Rejer
129,-Serveres på rugbrød med citronmayonnaise og citron
Rejecocktail
99,-Med håndpillede rejer, salat, rød dressing og brød
Roastbeef
89,-Stegt af kalveinderlår. Serveres på rugbrød med remoulade, peberrod, ristede løg og marinerede agurker
Dyrlægens natmad
89,-Leverpostej og saltkød på rugbrød med rå løg, sky og karse
Rullepølse fra Nr. Søby slagteren
89,-Serveret på rugbrød med italiensk salat, tomat og karse
Hønsesalat i senneps-mayonnaise dressing
129,-Serveres med smørristet rugbrød, svampe og peberbacon fra Nr. Søby slagteren
Lun æbleflæsk
89,- Serveres med rugbrød, smør og timianbacon fra Nr. Søby slagteren
Gammelost
89,-Serveres på rugbrød med fedt, sky, rå løg og sennep.
BONDESTUENS KLASSISKE FROKOSTRETTER
Klassiske Tarteletter
Høns i asparges i festtartelet som Vor Mor Lavede det
1 stk. 50,- 2 stk. 95,- 3 stk. 129,-
Pariserbøf
189,-Hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme. Tilkøb ekstra blomme 10 kr. Ønsker du et spejlæg - 20kr.
Stjerneskud
239,-Serveret på smørristet franskbrød, en pandestegt rødspættefilet, en dampet rødspættefilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing
Fynsk Æggekage
pr. person 189,-Ad lib. 239,-
Min. 2 personer.
Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt spæk, tomat, agurk og purløg