Aftenmenu
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Bestilling skal være i køkkenet 15 minutter før luk
BONDESTUENS AFTENSKORT- SERVERES FRA KL. 17.00
Franske Kartofler med Brun Sovs
35,-Lune Flæskesvær
50,-Kombi Franske Kartofler, Brun Sovs & Flæskesvær
75,-Rejecocktail
99,-Med håndpillede rejer, salat, rød dressing og brød
Røget Laks
99,-Skiver af røget laks serveres med salat, dilddressing, brød og smør
Klassiske Tarteletter
1 stk. 50,- 2 stk. 95,- 3 stk. 129,-
Wienerschnitzel af Kalveinderlår
239,-Håndklappet schnitzel fra Nr. Søby slagteren. Serveres klassisk med brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
Skysovs +25,- pr. person
Bondestuens Stjerneskud
239,-Serveres på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing.
Fynsk Æggekage
pr. ps. 189,-Ad Lib. 239-
Min 2. personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt røget spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg.
DESSERT
Gammeldags Æblekage
79,-Med makroner, flødeskum og ribsgelé