Aftenmenu
Køkkenet er aften åbent Onsdag, Torsdag, Fredag og Lørdag.
Fra 17:00 – 20:00
Bestil et
bord her!
bord her!
FORRET
2 stk. Tarteletter
89,-Med høns i asparges.
Rejecocktail
89,-Med håndpillede rejer, brød og vores egen dressing.
Gravad laks
119,-Med rævesovs, radisser og appelsin. Serveret med hjemmebagt brød.
HOVEDRET
Wienerschnitzel
229,-Af kalveinderlår. Serveret klassisk med dreng, ærter, brasede kartofler og smørsovs.
Stjerneskud
199,-Serveret på ristet franskbrød, en pandestegt rødspættefilet, en dampet rødspættefilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer, rogn og vores egen dressing.
Fynsk æggekage.
pr. person 189,-Min. 2 personer.
Serveret med rugbrød, rødbede og sennep. Toppet med sprødstegt spæk, tomat, agurk og purløg.
Pariserbøf
179,-220g. Dansk hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme.
Bondegryde
199,-Svinemørbrad, champignon, bacon og slagterpølser i paprikasovs. Serveret med grov kartoffelmos.
Cæsarsalat
179,-Salat, kylling, parmesan, bacon, hjemmebagt brød og dressing.
Vegetarisk, kan vælges uden kylling. 139,-
Pommes frites
59,-Valgfri dip, remoulade, mayonnaise og ketchup.
OST / DESSERT
Friturestegt Camembert
119,-Med syltetøj og smørstegt franskbrød.
Pandekager med is
89,-Hjemmelavede pandekager og hjemmelavet is.
Brombærpannacotta
89,-Æblegel, hasselnød og chokoladeis.
Gammeldags æblekage
89,-Med makroner og flødeskum.
3 kugler is
79,-Hjemmelavet is.