Aftenmenu
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 5 personer eller derover forudbestille maden. Enten bestiller selskabet samme menu, eller vælger mellem 2 hovedretter.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle <3
BONDESTUENS KLASSIKERE- SERVERES FRA KL. 17.00
Rejecocktail
99,-Med håndpillede rejer, salat, rød dressing og brød
Kartoffel-porre suppe
89,-Serveres med bacon, purløg, brød og smør
Klassiske Tarteletter Som Vor Mor Lavede Dem
1 stk. 50,- 2 stk. 95,- 3 stk. 129,-
Wienerschnitzel med det hele
239,-Af kalveinderlår fra Grambogaard. Serveres klassisk med brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
Hvis du mangler dreng- koster en ekstra 15 kroner bare spørg!
Når du ser et... stjerneskud
239,-Serveres på smørristet franskbrød, en pandestegt rødspættefilet, en dampet rødspættefilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing.
Fynsk Æggekage
pr. ps. 189,-Ad Lib. 239-
Min 2. personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt røget spæk, tomat, agurk og purløg.
Gammeldags oksesteg
239,-Serveres med smørsauteret gulerødder, glaseret perleløg, hvide kartofler, flødesovs og surt
DESSERT
Pandekager med Vaniljeis
79,-Gammeldags Æblekage
79,-Med makroner, pisket creme fraiche og ribsgelé
Bagte blommer
79,-Serveret med vaniljeis og crumble
Chokoladekage
79,-Chokoladekage serveret med vanilje is