• Forside
  • Åbningstider
    • Job
  • Menu
    • Frokost Menu
    • Aftenmenu
    • Børnemenu
    • Drikkevarer
    • Dansk mad
    • Æggekage ad libitum
  • Selskab
    • Fest på Restaurant Bondestuen
    • Mindesammenkomst
  • Æggekage
  • Jul
    • Julebuffet
    • Juleanretning
  • Musik ved Bøgen
  • Historie
    • Historien om storkene
    • Bondestuens hemmelige historie
  • Forside
  • Åbningstider
    • Job
  • Menu
    • Frokost Menu
    • Aftenmenu
    • Børnemenu
    • Drikkevarer
    • Dansk mad
    • Æggekage ad libitum
  • Selskab
    • Fest på Restaurant Bondestuen
    • Mindesammenkomst
  • Æggekage
  • Jul
    • Julebuffet
    • Juleanretning
  • Musik ved Bøgen
  • Historie
    • Historien om storkene
    • Bondestuens hemmelige historie
  • Bordbooking
Bordbooking

Frokost Menu

Kom forbi til frokost

Mandag Lukket

Søndag , Tirsdag, Onsdag kl. 11.30 – 15.00 ( sidste bestilling kl. 14.45 )

Torsdag – Lørdag Kl. 11.30 – 1600( sidste bestilling kl. 15.45 )

For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.

Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle

Restaurant Bondestuens Juleanretning. Serveres fra 11:30- 14:00

1. Servering

Brød & Smør

Marineret sild med Karrysalat og Rødløg

Kogte Æg med Håndpillede Rejer & Mayonnaise

2. Servering

Lun Fiskefilet med Remoulade

3. Servering

Tartelet med Høns i Asparges

Frikadelle med Rødkål

4. Servering

Risalamande med Kirsebærsovs

349,-

Skal bestilles af hele bordet

BONDESTUENS KLASSISKE SMØRREBRØD

Den Gode Sild

95,-
Gammeldags modnet sildefilet på rugbrød. Serveres med karrysalat, kogt æg, kapers og rødløg

Æg & Håndpillede Rejer

99,-
Serveres på rugbrød med kogt æg, håndpillede rejer og mayonnaise

Pandestegt Skærisingfilet

99,-
Serveres på rugbrød med remoulade & citron

Pandestegt Skærisingfilet med Håndpillede Rejer

129,-
Serveres på rugbrød med mayonnaise og citron

Rullepølse

95,-
Serveres på rugbrød med rødløg, sky og karse

Roastbeef

95,-
Stegt af kalveinderlår. Serveres på rugbrød med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat

Hønsesalat

95,-
Serveres som smørrebrød på rugbrød med peberbacon fra Nr. Søby slagteren

Gammelost

95,-
Serveres på rugbrød med fedt, sky, rå løg og sennep.

BONDESTUENS KLASSISKE FROKOSTRETTER

Klassiske Tarteletter

Høns i asparges i tartelet 1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 140,-

Pariserbøf

195,-
Hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme. Tilkøb ekstra blomme 10 kr. Ønsker du et spejlæg - 20kr.

Bondestuens Stjerneskud

245,-
Serveret på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing

Fynsk Æggekage

pr. person 195,-
Ad lib. 245,-
Min. 2 personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg

Dansk Frokost | Selskaber | A la carte
Events | Fest | God dansk mad i Odense | Smag vores æggekage

OBS! Reduceret menukort forekommer ved større events & selskaber

 

Kontakt

Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C
Tlf. 66 12 27 95
kontakt@restaurantbondestuen.dk

CVR-nr.: 40741569

Åbningstider

 

Mandag LUKKET
Tirsdag 11:30 – 16:00
Onsdag 11:30 – 16:00
Torsdag 11:30 – 20:00+
Fredag 11:30 – 20:00+
Lørdag 11:30 – 20:00+
Søndag 11:30 – 16:00

Vi åbner gerne op søndag-onsdag aften ved forespørgsel på min. 25 personer.

Køkkenets Åbningstider

MandagLUKKET
Tirsdag11:30 - 15:00
Onsdag11:30 - 15:00
Torsdag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Fredag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Lørdag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Søndag11:30 - 15:00
Sidste bestilling er 15 minutter før køkkenet lukker