Frokost Menu
Kom forbi til frokost
Mandag Lukket
Søndag , Tirsdag, Onsdag kl. 11.30 – 15.00 ( sidste bestilling kl. 14.45 )
Torsdag – Lørdag Kl. 11.30 – 1600( sidste bestilling kl. 15.45 )
For at vi kan yde den allerbedste service, skal alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Restaurant Bondestuens Juleanretning. Serveres fra 11:30- 14:00
1. Servering
Brød & Smør
Marineret sild med Karrysalat og Rødløg
Kogte Æg med Håndpillede Rejer & Mayonnaise
2. Servering
Lun Fiskefilet med Remoulade
3. Servering
Tartelet med Høns i Asparges
Frikadelle med Rødkål
4. Servering
Risalamande med Kirsebærsovs
349,-
Skal bestilles af hele bordet
BONDESTUENS KLASSISKE SMØRREBRØD
Den Gode Sild
95,-Gammeldags modnet sildefilet på rugbrød. Serveres med karrysalat, kogt æg, kapers og rødløg
Æg & Håndpillede Rejer
99,-Serveres på rugbrød med kogt æg, håndpillede rejer og mayonnaise
Pandestegt Skærisingfilet
99,-Serveres på rugbrød med remoulade & citron
Pandestegt Skærisingfilet med Håndpillede Rejer
129,-Serveres på rugbrød med mayonnaise og citron
Rullepølse
95,-Serveres på rugbrød med rødløg, sky og karse
Roastbeef
95,-Stegt af kalveinderlår. Serveres på rugbrød med remoulade, peberrod, ristede løg og agurkesalat
Hønsesalat
95,-Serveres som smørrebrød på rugbrød med peberbacon fra Nr. Søby slagteren
Gammelost
95,-Serveres på rugbrød med fedt, sky, rå løg og sennep.
BONDESTUENS KLASSISKE FROKOSTRETTER
Klassiske Tarteletter
Høns i asparges i tartelet
1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 140,-
Pariserbøf
195,-Hakket oksekød, serveret på franskbrød, rødbede, pickles, peberrod, kapers, rødløg og rå æggeblomme. Tilkøb ekstra blomme 10 kr. Ønsker du et spejlæg - 20kr.
Bondestuens Stjerneskud
245,-Serveret på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing
Fynsk Æggekage
pr. person 195,-Ad lib. 245,-
Min. 2 personer.
Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg