Aftenmenu
For at vi kan yde den allerbedste service, SKAL alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Bestilling skal være i køkkenet 15 minutter før luk
NYHED NYHED
3 RETTERS FORÅR-SOMMER BUFFET 275,-
SERVERES TORSDAG- FREDAG- LØRDAG 1700-2000
FRA DEN 8. MAJ – 21. JUNI
BOOK GERNE BORD
BONDESTUENS AFTENSKORT- SERVERES FRA KL. 17.00
Franske Kartofler med Brun Sovs
40,-Lune Flæskesvær
60,-Kombi Franske Kartofler, Brun Sovs & Flæskesvær
85,-Rejecocktail
99,-Med håndpillede rejer, salat, rød dressing, brød og smør
Koldrøget Laks
99,-Serveres med fynsk rygeostcreme, radiser og grønne asparges samt brød og smør
Klassiske Tarteletter
1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 135,-
Wienerschnitzel af Kalveinderlår
245,-Håndklappet schnitzel fra Nr. Søby slagteren. Serveres klassisk med brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
Skysovs +25,- pr. person
Bondestuens Stjerneskud
245,-Serveres på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing.
Fynsk Æggekage
pr. ps. 195,-Ad Lib. 245-
Min 2. personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt røget spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg.
DESSERT
Gammeldags Æblekage
82,-Med makroner, flødeskum og ribsgelé