Aftenmenu
For at vi kan yde den allerbedste service, SKAL alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.
Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle
Bestilling skal være i køkkenet 15 minutter før luk
BOOK GERNE BORD
Enkle dag kan være undtaget på grund af andet arrangement
Ring og hør nærmere
BONDESTUENS AFTENSKORT- SERVERES FRA KL. 17.00
MÅNEDENS 3- RETTERS MENU
2 retter 299,-3 retter 349,-
Bondestuens Gravad Laks med råsyltet agurk og grøn mayo
Bøf Bearnaise med stegte kartofler og ærter francaise
Pandekager med vaniljeis
Bøf Bearnaise med stegte kartofler og ærter francaise
Pandekager med vaniljeis
Franske Kartofler med Brun Sovs
40,-Lune Flæskesvær
60,-Serveres med vores egen sennep
Kombi Franske Kartofler, Brun Sovs & Flæskesvær
85,-Rejecocktail
99,-Med håndpillede rejer, salat, rød dressing, brød og smør
Bondestuens Gravad Laks
99,-Serveres med råsyltet agurk, grøn mayo samt brød og smør
Klassiske Tarteletter
1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 140,-
Wienerschnitzel af Kalveinderlår
245,-Håndklappet schnitzel fra Nr. Søby slagteren. Serveres klassisk med brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng.
Skysovs +25,- pr. person
Bondestuens Stjerneskud
245,-Serveres på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing.
Fynsk Æggekage
pr. ps. 195,-Ad Lib. 245-
Min 2. personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt røget spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg.
Bøf Bearnaise
245,-Skåret af oksefilet. Serveres med Bearnaisesauce, stegte kartofler og ærter francaise
DESSERT
Gammeldags Æblekage
82,-Med makroner, flødeskum og ribsgelé