• Forside
  • Åbningstider
    • Job
  • Menu
    • Frokost Menu
    • Aftenmenu
    • Børnemenu
    • Drikkevarer
    • Dansk mad
    • Æggekage ad libitum
  • Selskab
    • Fest på Restaurant Bondestuen
    • Mindesammenkomst
  • Æggekage
  • Jul
    • Julebuffet
    • Juleanretning
  • Musik ved Bøgen
  • Historie
    • Historien om storkene
    • Bondestuens hemmelige historie
  • Forside
  • Åbningstider
    • Job
  • Menu
    • Frokost Menu
    • Aftenmenu
    • Børnemenu
    • Drikkevarer
    • Dansk mad
    • Æggekage ad libitum
  • Selskab
    • Fest på Restaurant Bondestuen
    • Mindesammenkomst
  • Æggekage
  • Jul
    • Julebuffet
    • Juleanretning
  • Musik ved Bøgen
  • Historie
    • Historien om storkene
    • Bondestuens hemmelige historie
  • Bordbooking
Bordbooking

Aftenmenu

For at vi kan yde den allerbedste service, SKAL alle selskaber på 6 personer eller derover forudbestille maden.

Sådan sikrer vi en høj kvalitet til alle

Bestilling skal være i køkkenet 15 minutter før luk

BOOK GERNE BORD

Enkle dag kan være undtaget på grund af andet arrangement

Ring og hør nærmere

BONDESTUENS AFTENSKORT- SERVERES FRA KL. 17.00

MÅNEDENS 3- RETTERS MENU

2 retter 299,-
3 retter 349,-
Bondestuens Gravad Laks med råsyltet agurk og grøn mayo
Bøf Bearnaise med stegte kartofler og ærter francaise
Pandekager med vaniljeis

Franske Kartofler med Brun Sovs

40,-

Lune Flæskesvær

60,-
Serveres med vores egen sennep

Kombi Franske Kartofler, Brun Sovs & Flæskesvær

85,-

Rejecocktail

99,-
Med håndpillede rejer, salat, rød dressing, brød og smør

Bondestuens Gravad Laks

99,-
Serveres med råsyltet agurk, grøn mayo samt brød og smør

Klassiske Tarteletter

1 stk. 55,- 2 stk. 100,- 3 stk. 140,-

Wienerschnitzel af Kalveinderlår

245,-
Håndklappet schnitzel fra Nr. Søby slagteren. Serveres klassisk med brasede kartofler, ærter, smørsovs og dreng. Skysovs +25,- pr. person

Bondestuens Stjerneskud

245,-
Serveres på smørristet franskbrød, pandestegt skærisingfilet, dampet skærisingfilet, ferskrøget laks, håndpillede rejer og rød dressing.

Fynsk Æggekage

pr. ps. 195,-
Ad Lib. 245-
Min 2. personer. Serveres med rugbrød, rødbeder og sennep. Toppet med sprødstegt røget spæk fra Nr. Søby slagteren, tomat, agurk og purløg.

Bøf Bearnaise

245,-
Skåret af oksefilet. Serveres med Bearnaisesauce, stegte kartofler og ærter francaise

DESSERT

Gammeldags Æblekage

82,-
Med makroner, flødeskum og ribsgelé

Pandekager med Vaniljeis

82,-

Varm Chokolade med Flødeskum

50,-

Irish Coffee

85,-

Kaffe og kransekage

65,-

Dansk Frokost | Selskaber | A la carte
Events | Fest | God dansk mad i Odense | Smag vores æggekage

OBS! Reduceret menukort forekommer ved større events & selskaber

 

Kontakt

Sdr. Boulevard 85, 5000 Odense C
Tlf. 66 12 27 95
kontakt@restaurantbondestuen.dk

CVR-nr.: 40741569

Åbningstider

 

Mandag LUKKET
Tirsdag 11:30 – 16:00
Onsdag 11:30 – 16:00
Torsdag 11:30 – 20:00+
Fredag 11:30 – 20:00+
Lørdag 11:30 – 20:00+
Søndag 11:30 – 16:00

Vi åbner gerne op søndag-onsdag aften ved forespørgsel på min. 25 personer.

Køkkenets Åbningstider

MandagLUKKET
Tirsdag11:30 - 15:00
Onsdag11:30 - 15:00
Torsdag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Fredag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Lørdag11:30 - 16:00, 17:00-20:00
Søndag11:30 - 15:00
Sidste bestilling er 15 minutter før køkkenet lukker