Julefrokost på Bondestuen
Julebuffet o/20 personer
1. Servering på bordet
Lækre Julesild med Karrysalat & Rødløg
Kogt Æg & Håndpillede Rejer med Citronmayonnaise
Koldrøget laks med Rævesovs
Brød & Smør
2. Servering på buffet
Ribbensteg med klassisk Rødkål & Sovs
Confiteret Andelår med salat af Æble, Selleri & Valnød
Klassiske Tarteletter med Høns i Asparges
3. Servering på buffet
Traditionel Risalamande med lun Kirsebærsauce
4 timers arrangement inklusiv
Øl, Vand, Vin, 1 portvin & Kaffe
895,- per person
6 timers arrangement inklusiv
Øl, vand, vin, 1 portvin, kaffe & håndfrikadeller til natmad
1095,- per person
Juleplatte u/20 personer
Dansk & Klassisk
Serveres løbende
Brød & Smør
Lækre Julesild med Karrysalat & Løg
Kogt Æg & Håndpillede Rejer
Pandestegt fiskefilet med Remoulade
Frikadelle med Rødkål & Sovs
Confiteret Andelår med salat af Æble, Selleri & Valnød
Klassisk Tartelet med Høns i Asparges
Risalamande med lun Kirsebærsauce
350,- per person
3 timers arrangement inklusiv
Øl, Vand, Vin & Kaffe
350,- per person