Lokaler til barnedåb

Er det ved at være tid til barnedåb eller navnefest for jeres barn? Så finder I de perfekte lokaler i hyggelige omgivelser til netop dette arrangement hos Restaurant Bondestuen. Vores ønske er at give dig en unik og uforglemmelig oplevelse i vores fest- og selskabslokaler. Vi kan stå for al servering for både små og store selskaber, så du ikke skal tænke på noget – og du får hele pakken til en meget konkurrencedygtig pris.

Restaurant Bondestuen ligger lige overfor Zoo og vi vil kunne hjælpe jer hvis I ønsker at strække benene i denne fantastiske have.

Det er en helt særlig dag, når den lille skal have sit navn. Og I kan være sikre på at gøre jeres barnedåb eller navnefest til en uforglemmelig oplevelse i Restaurant Bondestuens lokaler. Kontakt os gerne på tlf. 66 12 27 95, så vi kan få en uforpligtende snak om jeres ønsker til dagen.

Restaurant Bondestuen kort:

Restaurant Bondestuen, som tidligere hed ”Hedehuset” er Odenses ældste restaurationsbygning og kan føre sin historie tilbage til 1500-tallet, ja måske endnu længere tilbage. Restaurant Bondestuen hørte på daværende tidspunkt under Dalum Kloster i hvis jordebog, det nævnes første gang i 1533. Bondestuen er desuden vist på et bykort i 1717. Dalum Kloster var tidligere ejet af Kong Frederik 7., så Bondestuen har dermed haft kongeligt ejerskab og formegentlig også haft besøg af kongen.

”Bondestuen”, i det udseende vi kender den i dag, blev opført i 1856, og traktørstedet er formentlig åbnet i 1908 måske tidligere, altså et mere end hundrede år gammelt traktørsted. I 1929 kom Carl Christian Knudsen til som restauratør, og den dag i dag er det fortsat Carl Christian Knudsens familie, der er med i driften af Restaurant Bondestuen.

Skal du holde din næste fest her?

Skriv til os her